Politica de confidentialitate

Creandu-va un cont de client pe acest site, veti putea urmari atat statusul comenzilor efectuate cat si, daca este cazul, statusul retururilor.

De asemenea, veti putea fi tinut la curent cu noutatile si promotiile aparute.

Datele dumneavoastra de contact sunt confidentiale si nu vor fi instrainate sau folosite in alte scopuri.

Confidentialitate

In conformitate cu directiva europeana privind protectia datelor personale, orice informatii personale veti introduce la eventuala completare a unui formular pe acest site (nume, numar de telefon, adresa, adresa de e-mail, IP etc.), indiferent daca este vorba de un formular de contact, o cerere de oferta, comentariu sau comanda, vor fi folosite exclusiv in relatia dintre dumneavoastra si noi (raspunsuri la intrebari, anunturi noutati, comenzi, facturare, livrare) si nu vor fi instrainate in niciun caz in scopuri comerciale. Veti putea trimite formularul numai daca va exprimati acordul cu acesti termeni.
De asemenea, domeniul site-ului este criptat cu ajutorul unui certificat de securitate SSL, astfel incat informatiile trimise nu pot fi interceptate de terte persoane.
Ulterior puteti solicita in orice moment stergerea din evidente a datelor dumneavoastra, trimitandu-ne o solicitare in acest sens pe adresa de e-mail afisata pe site. Acest lucru va implica stoparea comunicarii intre noi si a onorarii comenzilor.
Cookie-urile pentru analizarea traficului pe care eventual le folosim, nu colecteaza IP-uri sau alt tip de date personale.

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde! Viziteaza site-ul Pikytoys.ro pe ShopMania