Cum platesc

Simplu ca "Buna ziua":

  • ramburs
  • cu cardul (pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele pikytoys.ro

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

In cazul in care dupa achitarea cu cardul a unei comenzi clientul doreste anularea platii, dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

In cazul returnarii unui produs, acest lucru este posibil in termen de 10 zile de la primirea coletului, prin completarea formularului de retur disponibil in contul dumneavoastra, cu conditia ca produsul respectiv sa fie in aceeasi stare in care a fost primit. Contravaloarea produsului va fi returata in 15 zile.  Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.